Το Sweet Tooth θέλει να γίνει η νέα σειρά-κόλλημα του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το πρώτο teaser που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο του “Sweet Tooth”. Πρόκειται για μία νέα σειρά που θέλει να γίνει το κόλλημά σας μέσα στο καλοκαίρι και είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της DC. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην παραγωγή έχει εισβάλει ο Robert Downey Jr, με τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν να καταφθάνουν τον επόμενη μήνα.

Η σειρά διηγείται την ιστορία του Gus, ενός αγοριού που γεννήθηκε μισός άνθρωπος και μισός ελάφι. Έτσι, μεγάλωσε σε ένα σπίτι μέσα σε δάσος, το οποίο και θα αφήσει πίσω του, αφού διαπιστώνει ότι ο κόσμος έχει αποσχιστεί μετά από ένα παράξενο γεγονός. Χρόνια πριν, όμως, ο Great Grumble έφερε το χάος στον κόσμο με τα υβρίδια όπως ο Gus, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς αν αυτά τα πλάσματα είναι ασφαλή πλέον σε αυτόν τον «νέο» κόσμο. Έτσι, μαζί με έναν άλλον, ο Gus, θα ξεκινήσει για μία απίθανη περιπέτεια.

Σε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι πρωταγωνιστούν οι Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Own, Aliza Vellani και James Brolin.

jytI10V

Το Sweet Tooth έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer της σειράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ