Τεράστια αύξηση των views στις υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες του Netflix

Οι ταινίες του Netflix έχουν πάρει για τα καλά τις θέσεις τους στα Όσκαρ από το 2019 και το “Roma” του Alfonso Cuarón, ο οποίος κέρδισε και το χρυσό αγαλματίδιο για τη σκηνοθεσία του, σηματοδοτώντας την πρώτη streaming υπηρεσία που κερδίζει ένα τέτοιο σημαντικό βραβείο.

Πέρυσι, είδαμε επίσης αρκετά πρωτότυπα φιλμ να έχουν μια θέση ανάμεσα στις υποψηφιότητες, όπως είναι το αριστουργηματικό “The Irishman” του Martin Scorsese και πρωταγωνιστές τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci. Το εν λόγω φιλμ είχε σπάσει ρεκόρ για την υπηρεσία με 10 υποψηφιότητες, αλλά τελικά δεν κέρδισε ούτε ένα από τα πολυπόθητα χρυσά αγαλματίδια.

Τώρα, το Variety αναφέρει ότι και φέτος το Netflix είναι αυτό με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Oscars και εξαιτίας αυτού, η τηλεθέαση των πρωτότυπων φετινών ταινιών του έχουν δει τεράστια αύξηση. Μάλιστα, το τεράστιο «μπαμ» έγινε μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και χωρίς να συμπεριλαμβάνονται όλα τα «νοικοκυριά» που τις είχαν παρακολουθήσει πριν. Οι μετρήσεις αυτών των project, δηλαδή, έγιναν μια βδομάδα πριν τις υποψηφιότητες και μια βδομάδα μετά.

Ανάμεσα σε αυτά τα φιλμ είναι το Mank του David Fincher, το οποίο σημείωσε αύξηση 702%, καθώς και άλλες όπως τα Ma Rainey’s Black Bottom, Pieces of a Woman και The Trial of the Chicago 7, που είδαν αύξηση στην τηλεθέαση από 96 έως και 150%.

ClM2lAW

Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος το Netflix έχει 37 συνολικές υποψηφιότητες με το Mank, το Ma Rainey’s Black Bottom και το The Trial of the Chicago 7 να ξεχωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ