Τελικά το Justice League του Zack Snyder θα είναι ταινία και όχι σειρά

Τον περασμένο Αύγουστο σας είχαμε ενημερώσει ότι τελικά το περίφημο Justice League του Snyder Cut που αναμένεται μέσα στη χρονιά από το HBO Max, θα είναι σειρά τεσσάρων επεισοδίων και όχι μία “one shot-ταινία”. Αυτό, όπως όλα δείχνουν αλλάζει, σύμφωνα με τον δημιουργό.

Για νομικούς λόγους, λέγεται ότι το Justice League του Zack Snyder δε θα είναι ο επίσημος τελικός τίτλος, αλλά μέχρι στιγμής, το HBO Max το προμοτάρει έτσι. Τώρα, ο Snyder έκανε tease την επερχόμενη αφίσα της ταινίας που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλύπτει και τον επίσημο τίτλο, η οποία όπως αναφέρει ο ίδιος θα είναι τελικά “one shot”, δηλαδή ταινία και όχι σειρά.

Δείτε τα tweets και τις απαντήσεις του Snyder παρακάτω:

Έχοντας γυρίσει αρκετά λεπτά νέων σκηνών που θα συνθέσουν το δικό του αρχικό όραμα, ο Snyder επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο δικό του “Cut”, όπως το γεγονός πως o Jared Leto επέστρεψε ως Joker (του Suicide Squad). Σαφώς και οι υπόλοιποι της Justice League όπως οι Ben Affleck (Batman), Ray Fisher(Cyborg), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), και Jason Momoa (Aquaman) γύρισαν νέο υλικό, εκτός του Henry Cavill (Superman).

Τέλος, ο Henry Lennix, ο οποίος εμφανίστηκε στο “Man Of Steel” του Zack Snyder ως στρατηγός του στρατού, επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί ως The Martian Manhunter στο Justice League, με τα γυρίσματά του να έχουν ολοκληρωθεί ήδη.

Η κυκλοφορία του Zack Snyder’s Justice League θα γίνει τον Μάρτιο του 2021 αποκλειστικά στο HBO Max. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ