Τα παιδιά του Chris Hemsworth παίζουν στο Thor: Love and Thunder (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του Thor: Love & Thunder οι ηθοποιοί και οι συντελεστές συνεχίζουν να δίνουν συνεντεύξεις και μιλούν για διάφορες πτυχές της ταινίας που σκηνοθετεί ο Taika Waititi

O Chris Hemsworth μιλώντας στο @KevinMcCarthyTV αποκάλυψε ότι τα δύο από τα τρία παιδιά του που έχει με την σύζυγό του, Elsa Pataky, εμφανίζονται στο “Love & Thunder”. Η ερώτηση προέκυψε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε έαν ο μικρός Thor, που εμφανίζεται και στο πρώτο trailer, είναι πράγματι ο γιος του, κάτι που το επιβεβαίωσε. Μάλιστα λίγο παρακάτω αποκάλυψε ότι η κόρη του παίζει τον χαρακτήρα της “Αγάπης” και πως και τα παιδιά των Christian Bale, Natalie Portman και του Waititi επίσης εμφανίζονται στην ταινία. 

Είναι πολύ cool και ήθελαν να είναι στην ταινία. Ο Taika έβαλε επίσης τα παιδιά του, ο Christian Bale τα δικά του, η Natalie επίσης. Είναι και η κόρη μου μέσα…παίζει μια χαρακτήρα ονόματι αγάπη. Ήταν μια οικογενειακή περιπέτεια τα γυρίσματα. 

YGoZB8z

Μάθετε επίσης πόσες post-credits σκηνές θα έχει το Thor: Love & Thunder 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό “Gorr the Butcher”, ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα “easter eggs” του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ