Πάτωσε η νέα Batwoman στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν

Τα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του “Batwoman” βρίσκονται ήδη στον αέρα από το The CW και όπως μάθαμε, η πρεμιέρα δεν πήγε και τόσο καλά ή όσο καλά θα περίμενε το αμερικάνικο δίκτυο. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σεζόν της σειράς με τα όλα είχαν γίνει στο παρελθόν με την αποχώρηση της Ruby Rose, η οποία ήταν η αρχική Kate Kane.

Αντί να την αντικαταστήσουν, οι παραγωγοί και η showrunner αποφάσισαν να δείξουν μια νέα Batwoman που ονομάζεται αυτή τη φορά Ryan Wilder, την οποία υποδύεται η Javicia Leslie. Σύμφωνα, λοιπόν, με το CBM, περίπου 663.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την πρεμιέρα, κάνοντάς το 3ο λιγότερο σε θεατές επεισόδιο μέχρι σήμερα. Αξίζει να αναφερθεί ότι την πρεμιέρα της 1ης σεζόν την είχαν παρακολουθήσει περίπου 1.8 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Leslie είχε δήλωσε παλιότερα για το νέο της ρόλο:

“Είμαι φοβερά υπερήφανη να είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα ηθοποιός που θα παίξει την Batwoman στην τηλεόραση και ως αμφισεξουαλική γυναίκα, είναι τιμή μου να συμμετέχω στο σόου που αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.”

8MZgoHN

Το πως θα πάνε τα επόμενα επεισόδια θα το δείξει ο χρόνος. Εσείς είδατε την πρεμιέρα του Batwoman; Πείτε μας στα σχόλια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ