Ο Ewan McGregor σε ρυθμούς Obi-Wan Kenobi – Έτοιμος για την επιστροφή του (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα μάθαμε ποιοι θα απαρτίζουν το βασικό cast της σειράς Obi-Wan Kenobi, το οποίο έφερε χαμόγελα σε όλους τους Star Wars fans που περιμένουν να δουν γνώριμα πρόσωπα. Ο Ewan McGregor πάντως δείχνει αρκετά έτοιμος για την επιστροφή του στον εμβληματικό Jedi Master και εθεάθη σε μια φωτογραφία στο Instagram με την χαρακτηριστική γενειάδα που είχε για τον ρόλο στην prequel τριλογία.

Θα καταλάβετε πως του λείπει μόνο ο μανδύας και η ρόμπα του Jedi για να ολοκληρωθεί το look, καθώς σε μερικές εβδομάδες ξεκινούν επίσημα τα γυρίσματα. Λόγω του ότι θα τον δούμε εξόριστο στον Tatooine λογικό είναι να έχει πυκνότερα γένια αφού θα ζει σαν ερημίτης, προσέχοντας τον νεαρό Luke Skywalker από μακριά: 

Έτοιμος δείχνει και από άποψη φυσικής κατάστασης καθώς τον Φεβρουάριο είχε ποζάρει…τουμπανιασμένος: 

Η spinoff σειρά του Star Wars τοποθετείται ακριβώς 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του “Revenge of the Sith” και αναμένεται να δούμε μια τεράστια ρεβάνς μεταξύ Obi-Wan και Darth Vader, καθώς θα επιστρέψει ο Hayden Christensen για τον εμβληματικό του ρόλο. 

Μια ακόμη επιστροφή από τα παλιά θα είναι αυτή των Joel Edgerton και Bonnie Piesse, οι οποίοι θα υποδυθούν ξανά τους Uncle Owen και Aunt Beru. 

Την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian), όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε επίσημα το πότε θα προβληθεί στο Disney+.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ