Στο Netflix έρχεται η νέα οικογενειακή animated ταινία από τους δημιουργούς του “Spider-Verse”

Θυμάστε το “Connected” που είχαμε γνωρίσει τον περασμένο Μάρτιο από την Sony Pictures Animation; Παρόλο που ήταν να κυκλοφορήσει το 2020, η ταινία λόγω του κορωνοϊού αναβλήθηκε και όπως μάθαμε “αναγεννήθηκε” μέσα από το Netflix. Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία αγόρασε τα δικαιώματα και της άλλαξε όνομα.

Η sci-fi κωμωδία, πλέον ακούει στο όνομα “The Mitchells vs. The Machines”, που ήταν και ο αρχικός τίτλος από τους δημιουργούς, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στην παραγωγή της έχει δουλέψει ο Phil Lord του “Spider-Man Into Spider-Verse” και o Chris Miller του “The Lego Movie”.

Εκείνοι μετά από αυτά τα νέα δήλωσαν:

Είμαστε συγκλονισμένοι από τον ενθουσιασμό που έχει εκφράσει το Netflix για αυτήν την ταινία και είμαστε ευγνώμονες σε όλους στη Sony που δημιουργήσαμε αυτήν την ταινία και βρήκαν έναν μεγάλο τρόπο να το φέρουν στο κοινό.

Το The Mitchells vs. The Machines θα μας πει την ιστορία της μικρής Katie Mitchell (Abbi Jacobson), η οποία έχει περάσει στην κινηματογραφική σχολή που ονειρευόταν και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να πάει στο κολέγιο. Βέβαια, ο πατέρας της (Danny McBride), αποφάσισε ότι καλό θα ήταν να πάνε όλοι μαζί σαν οικογένεια στο σχολείο για τελευταία φορά.

Τα πράγματα παρόλα αυτά δε θα τους έρθουν όπως περιμένουν, καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου «αποφασίζουν» ότι είναι ώρα να αναλάβουν τα πάντα. Η ταινία θίγει πολλά ζητήματα της κοινωνίας και καυτηριάζει πώς η νέα γενιά είναι «κολλημένη» με το κινητό της τηλέφωνο.

Το The Mitchells vs. The Machines θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά αποκλειστικά στο Netflix.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ