Δεν είναι μόνος ο Macaulay Culkin στη 10η σεζόν του American Horror Story (ΕΙΚΟΝΑ)

Η 10η σεζόν του “American Horror Story” άργησε αρκετά λόγω του κορωνοϊού και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Macaulay Culkin που έγινε ευρέως γνωστός από το “Home Alone”, θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το κεφάλαιο της horror σειράς, πλάι στους Evan Peters και Sarah Paulson.

Παρόλο που ο Ryan Murphy, δημιουργός της σειράς είχε αφήσει κάποια υπονοούμενα για «υποθαλάσσιο horror», η νέα εικόνα που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης στο Instagram του, κλείνει το ματάκι σε αυτή τη θεματολογία. Στη νέα εικόνα, λοιπόν, o Culkin και η Leslie Grossman ποζάρουν σε μια παραλία και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Το cast της σεζόν συμπληρώνουν επίσης οι: Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross και Finn Wittrock.

Για την ιστορία το 2019 είδαμε μια άλλη εκδοχή του AHS που μας πήγε πίσω στη δεκαετία του 80 με έντονο άρωμα από το Παρασκευή και 13 (Friday the 13th). Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί από το FX η θεματολογία του δέκατου κύκλου, αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα εν καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ