Μια γνωστή ταινία των ’00s έρχεται σύντομα στο ελληνικό Netflix

Μια πολύ γνωστή και αγαπητή ταινία των ‘00s πρόκειται να καταφθάσει στο ελληνικό Netflix την 1η Απριλίου. Ο λόγος γίνεται για την ταινία τρόμου The Mist (Η Ομίχλη) που είναι εμπνευσμένη από τη νουβέλα του Stephen King, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Frank Darabont των The Green Mile και The Shawshank Redemption.

Το The Mist κυκλοφόρησε το 2007 στους κινηματογράφους και έλαβε θετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 7.1 στο IMDB. Η νουβέλα είχε εκδοθεί το 1980 στην ανθολογία Dark Forces και ο Darabont είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της το 2004 με την Paramount Pictures. Η παραγωγή της ξεκίνησε το 2006.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Μετά το χτύπημα μιας άγριας καταιγίδας σε μια μικρή πόλη, οι κάτοικοι ανακαλύπτουν μια απειλητική ομίχλη πάνω από τα σπίτια τους που σκοτώνει όποιον παραμείνει έξω.

Παίζουν οι Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Alexa Davalos, Chris Owen, Sam Witwer, Robert C. Treveiler, David Jensen, Melissa McBride, Andy Stahl, Buck Taylor, Brandon O’Dell, Jackson Hurst, Brian Libby, Susan Malerstein-Watkins και άλλοι.

Το The Mist (Η Ομίχλη) θα καταφθάσει στο ελληνικό Netflix την 1η Απριλίου 2023. Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό trailer της ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ