Η Maya Hawke του Stranger Things διψάει για εκδίκηση στο Do Revenge του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν κάποιος σου κάνει κακό, πάρε εκδίκηση” λέει το Netflix στο “Do Revenge”, με πρωταγωνίστρια την Maya Hawke του Stranger Things και την Camila Mendes του Riverdale. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία μέσα στον Σεπτέμβριο και έρχεται σε σκηνοθεσία της Jennifer Kaytin Robinson, η οποία δούλεψε για το σενάριο του Thor: Love and Thunder.

Αυτό το φιλμ επικεντρώνεται σε δύο κοπέλες, τις Eleanor (Hawke) και Drea (Mendes), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς που έκαναν λάθη. Η Drea θέλει να πάρει εκδίκηση από ένα αγόρι που έχασε την εμπιστοσύνη της, καθώς διέρρευσε μία ταινία σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ η Eleanor θέλει να εκδικηθεί ένα κορίτσι που ξεκίνησε μία καταστροφική φήμη για εκείνη.

Στο Do Revenge πρωταγωνιστούν επίσης και οι Jonathan Daviss, Alisha Boe, Rish Shah, Maia Reficco, Paris Berelc, Ava Capri και Talia Ryder, με σπέσιαλ guest την Sophie Turner του Game of Thrones.

Shhicej

Το Do Revenge θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ