Μετά από καιρό μάθαμε νέα για τη 2η σεζόν του “Russian Doll”

Θυμάστε το “Russian Doll” του Netflix; Τη σειρά με την Natasha Lyonne που είχε καθηλώσει το κοινό με τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη που ζούσε την ημέρα των γενεθλίων της; Το σόου κυκλοφόρησε το 2019 και μετά την τεράστια επιτυχία που είχε γνωρίσει, η streaming υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν.

Πέρασε περισσότερο από ένας ολόκληρος χρόνος για να μάθουμε ότι η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα προστέθηκε ένα νέο μέλος στο cast της 2ης σεζόν. Ο λόγος γίνεται για τον Sharlto Copley του “District 9”, όπου είναι το νέο μέλος στη σειρά και θα βρίσκεται πλάι στις Annie Murphy και Carolyn Michelle Smith.

uCLqgce

Δυστυχώς, όμως, αυτά είναι τα νέα από το νέο κεφάλαιο του Russian Doll, αφού το Netflix συνεχίζει να κρατάει την πλοκή ή οτιδήποτε άλλο αφορά τη σειρά, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει το Russian Doll Season 2, αλλά ας ελπίσουμε ότι το Netflix το έχει προγραμματίσει για το 2021. Οπότε, για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ