ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, διαβάσατε καλά και όχι, δεν είναι φάρσα. Ο Hugh Jackman και επίσημα θα επιστρέψει για να παίξει μια τελευταία φορά τον εμβληματικό του ρόλο ως τον λατρεμένο μεταλλαγμένο X-Men, τον Wolverine. Αναλυτικότερα, ο Jackman θα βγάλει ξανά «τα νύχια του» για τις ανάγκες του Deadpool 3.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ryan Reynolds στο Twitter, ο οποίος μοιράστηκε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο για να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου sequel. Όπως εξηγεί ο λατρεμένος ηθοποιός, χρειαζόταν κάτι μεγάλο για την πρώτη ταινία της σειράς στο πλαίσιο του MCU και έτσι -μιας και δε μπορούσαν να σκεφτούν τίποτα καλύτερο, όπως λέει χαρακτηριστικά- αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Hugh Jackman να επιστρέψει.

Ο Jackman, περνώντας χαλαρός πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο Reynolds, σα να μη συνέβη τίποτα το σημαντικό, επιβεβαίωσε τη μεγάλη επιστροφή του. Το εν λόγω ‘κάφρικο’ βίντεο της ανακοίνωσης ακολουθεί παρακάτω.

Και επίσημα, λοιπόν, το Deadpool 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα.

Για την ιστορία, το LOGAN, η τρίτη solo ταινία του Wolverine που έκανε πρεμιέρα το 2017, ήταν -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- η τελευταία φορά που είδαμε τον Jackman στο ρόλο του James “Logan” Howlett / Wolverine. Τότε, η ερμηνεία του είχε αποθεωθεί από τους κριτικούς, με την ταινία γενικότερα να θεωρείται μία από τις καλύτερες όλων των εποχών όσον αφορά την superhero κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ