Νατάσσα Μποφίλιου: Η συναυλία που δύσκολα θα ξεχάσει – “Κάποιοι από εμάς χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν”

Η συναυλία που πραγματοποίησε η Νατάσσα Μποφίλιου στον Πλαταμώνα σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη και όχι μόνο για την ανταπόκριση του κόσμου και τη θερμή αγκαλιά που της επιφύλαξαν οι θεατές που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο σταθμό της καλοκαιρινής της περιοδείας λέγοντας ότι επρόκειτο για τις δυσκολότερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν παίξει ποτέ, εξηγώντας ότι η σκηνή ήταν επικλινής και τόσο η ίδια όσο και οι μουσικοί που βρίσκονταν πάνω σε αυτή, κυλούσαν προς τα πίσω.

Μάλιστα, ανέφερε πως η ίδια για να παίξει χρειάστηκε να λάβει φαρμακευτική αγωγή, καθώς έχει βαρύ ιστορικό ιλίγγων.

Η ανάρτησή της:

Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν υπό τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς τα πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα απο την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά…

Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της περίστασης.

Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο

Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά.

Πάμε για τα επόμενα!

Σας λατρεύω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ