Νατάσα Θεοδωρίδου: Η “πληρωμένη” απάντηση για τις πλαστικές που της “χρεώνουν”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (04/10) η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ξεκινά σύντομα τις εμφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς, παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, για τη σχέση με την κόρη της, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που έχει δεχθεί για τις πλαστικές επεμβάσεις που της προσάπτουν ότι έχει κάνει.

«Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», είπε αρχικά η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που τις “χρεώνουν” κατά καιρούς, η Νατάσα Θεοδωρίδου υποστήριξε:

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα (Φουστάνο) θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. θεωρώ ότι είναι ανόητος. Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η τραγουδίστρια:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ