Μάκης Καψάλης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας του.

ADVERTISING

Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι εχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρωνω. Όλα καλά . Να “κρατάτε γερά” και να χαμογελάτε… Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σε ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους“, έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ