Λήστεψαν τον Shawn Mendes και την Camila Cabello – Βρέθηκε το κλεμμένο όχημα

Διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του Shawn Mendes και της Camilla Cabello, ενώ το γνωστό ζευγάρι ήταν μέσα, προκειμένου να τους ληστέψουν πριν από μια εβδομάδα. Οι δράστες διέφυγαν αμέσως, όμως πρόλαβαν να κλέψουν το αυτοκίνητο των τραγουδιστών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή (28/03), στο σπίτι των τραγουδιστών στο Los Angeles. Οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο δωμάτιό του.

Οι ληστές έφυγαν αμέσως μόλις άκουσαν κάποιο θόρυβο, όμως πρόλαβαν να αρπάξουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του Shawn Mendes. Το ζευγάρι κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι, αλλά οι ύποπτοι είχαν ήδη διαφύγει με τον κλεμμένο αυτοκίνητο.

Βρέθηκε το κλεμμένο όχημα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε την Δευτέρα (05/04), όπως αναφέρει το TMZ. Το όχημα του τραγουδιστή σύμφωνα με τις αρχές είναι σε καλή κατάσταση και έχει παραδοθεί στο ζευγάρι.

Εξωτερικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα βρέθηκε σταθμευμένο σε έναν κατοικημένο δρόμο, χωρίς καμία εξωτερική ζημιά. Οι αστυνομικοί που το βρήκαν επιβεβαίωσαν ότι ήταν το αυτοκίνητο του Shawn Mendes καθώς είχε ακόμη τις ίδιες πινακίδες.

Οι αρχές δήλωσαν ότι μέχρι στιγμής ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η έρευνα συνεχίζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ