Η Κέλι Κλάρκσον πρέπει να δίνει 200.000 δολάρια το μήνα στον πρώην σύζυγο της

H Κέλι Κλάρκσον ήταν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Μπράντον Μπλάκστοκ επί επτά συναπτά έτη. Τον Ιούνιο του 2020 η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Στο μεσοδιάστημα, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά. Είχαν δημιουργήσει και ένα ράντσο στη Μοντάνα όπου ζούσαν όταν ξέσπασε η πανδημία. Εκεί ζούσαν και τα παιδιά του Μπλάκστοκ από τον προηγούμενο γάμο του. Τον Απρίλιο του 2020 είχε κάνει έκπληξη στη σύζυγο του, για τα γενέθλια της. Εκείνη τον είχε ευχαριστήσει δημοσίως.

Δυο μήνες μετά, ζήτησε διαζύγιο. Το Νοέμβριο πήρε την κύρια επιμέλεια των παιδιών τους, με τον Μπλάκστοκ να παίρνει το ράντσο και την Κλάρκσον να ζει στο Λος Άντζελες, όπου είχε γυρίσματα και για το καθημερινό talk show στο οποίο μετέχει. Είχε πει πως “αυτό που περνώ είναι δύσκολο, γιατί δεν αφορά μόνο τη δική μου καρδιά, αλλά και την καρδιά των παιδιών μας. Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι εύκολο. Ο πρώην σύζυγος μου και εγώ προερχόμαστε από διαζευγμένες οικογένειες, οπότε ξέρουμε πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας”. Εκείνη εκτόνωσε ό,τι ένιωθε σε 60 τραγούδια που δημιούργησε.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People την Πέμπτη 29/7 ενημερώθηκε πως θα δίνει σχεδόν 200.000 δολάρια το μήνα στον Μπλάκστοκ, ως διατροφή. Τα 150.000 δολάρια είναι για εκείνον και άλλα 45.601 δολάρια για τη φροντίδα των παιδιών τους -5 και 7 χρόνων. Δηλαδή, θα δίνει 2.3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Επιπροσθέτως, η Κλάρκσον πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα -για την έκδοση του διαζυγίου-, που έφτασαν τα 1.250.000 δολάρια (είναι κριτής στο Voice ενώ πληρώνεται και από την κύρια δουλειά της). Η βραβευμένη με Emmy καλλιτέχνης δηλώνει στην εφορία έσοδα 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων το μήνα.

Για την ιστορία, ο πρώην σύζυγος της είχε ζητήσει το διπλάσιο ποσό ως διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ