Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει με νέα τραγούδια σε νέο χώρο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται σε έναν νέο χώρο, το Studio Asomaton, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής. Σε όλα αυτά προσθέτουμε και τη σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και με έναν τρόπο φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Studio Asomaton.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο, καβάλ, Φώτης Δεληνικόλας – κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος – τουμπερλέκι/Ηχοληψία: Μπράϊαν Coon, Δημήτρης Σαμαράς/Σχεδιασμός Φώτων: Μενέλαος Ορφανός/Σκηνικά – Σχεδιασμός σκηνής: Γιώργος Γαβαλάς/Ενδυματολόγος: Χάρης Σταματόπουλος, Ειρήνη Ευριπίδου

ADVERTISING

Info: STUDIO ASOMATON/Από Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021/Τηλ. Κρατήσεων: 211.100235-36-37/Ώρα έναρξης: 22:30

News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ