Δέσποινα Βανδή: Η απάντησή της μέσω του “Ya Habibi” σε όσους κρίνουν την “καινούργια της αγάπη”

Η Δέσποινα Βανδή συναντά μουσικά τους Kings, στο κομμάτι «Ya Habibi», το οποίο αναμένεται να γίνει το hit του καλοκαιριού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τους Kings, σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί.

ADVERTISING

Το «Ya Habibi», σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King, είναι ένα δυναμικό κομμάτι, με ιδιαίτερους μουσικούς συνδυασμούς και ανεβαστικούς στίχους.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 31 Μαρτίου και λίγο μετά θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video του.

Αναμφισβήτητα, οι στίχοι του κομματιού θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια έμμεση απάντηση σε όσους κρίνουν την τραγουδίστρια και τον τρόπο εκφράζει τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ya Habibi Ya, θα περνάω καλά, στην καινούργια μου αγάπη δίνω τα φιλιά…”, μεταξύ των στίχων.

Ακούστε παρακάτω ένα απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ