Χωρισμός “βόμβα”: Τέλος για Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ

Η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης στους Yankees, Άλεξ Ροντρίγκεζ χωρίζουν μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί.

Αμερικανικά ΜΜΕ, όπως τα TMZ και Page Six, έγραψαν πως πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν πως οι δυο τους έχουν διακόψει τη σχέση τους.

Οι εκπρόσωποι των Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ δεν σχολίασαν σχετικά.

Το ζευγάρι, που είναι ένα από τα διασημότερα στις ΗΠΑ, ξεκίνησε τη σχέση του στις αρχές του 2017 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο του 2019.

Σύμφωνα με την Entertainment Tonight, η 51 τραγουδίστρια ήταν εκείνη που αποφάσισε να διακόψει τη σχέση, με μια άγνωστη πηγή να λέει:

“Η Τζένιφερ αισθάνθηκε ότι το να προχωρήσουμε στον γάμο δεν ήταν σωστό. Πρόσφατα ο χαρακτήρας του Άλεξ έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση και αυτό δεν ταίριαζε με τη Τζένιφερ. Ο ένας θα έχει πάντα σεβασμό για τον άλλον”.

Όπως αναφέρει το Reuters, η είδηση του χωρισμού τους ακολουθεί τις πρόσφατες φήμες που συνδέουν τον Ροντρίγκεζ με ένα από τα αστέρια της τηλεοπτικής εκπομπής “Southern Charm”, την Τζέσικα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είχε δώσει έκταση στις φήμες και το ζευγάρι φαινόταν πιο κοντά από ποτέ.

Το ζευγάρι, γνωστό στα ΜΜΕ ως J-Rod, φωτογραφήθηκε τελευταία φορά μαζί στα τέλη Φεβρουαρίου όταν βρίσκονταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γυρίζει μια ταινία η Τζένιφερ Λόπεζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβαλε τον γάμο τους δύο φορές τον περασμένο χρόνο λόγω της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ