Βόμβα CLG με Damonte στο Mid Lane

Η CLG διανύει ένα από τα χειρότερα split της ιστορίας της, καθώς βρίσκεται στην ένατη θέση προσπαθώντας να πάρει την τελευταία θέση που οδηγεί στα Playoffs του LCS.

Για αυτό τον λόγο, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις που θα επιτρέψουν σε έναν απ’ τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Αμερικής να επιστρέψει εκεί που τον έχει συνηθίσει το κοινό. Με λίγα λόγια, η CLG ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Damonte για το mid lane, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον θρύλο της ομάδας, Pobelter.

Ο Damonte, είναι εδώ και χρόνια γνωστός στο LCS παίζοντας περίεργα picks με έφεση στους assasins. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην 100 Thieves, ωστόσο φέτος η ομάδα αποφάσισε να τον βάλει στην ακαδημία της. Ένας παίκτης με εμπειρία 5 χρονών στο κορυφαίο επίπεδο, είναι δύσκολο να παραμείνει για αρκετό διάστημα στα Challenger Series, οπότε αποφάσισε και να αποχωρήσει. Πλέον, στην CLG ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για να μπει στα Playoffs.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ