Το καλύτερο Build για Gwen

Η Gwen έχει τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό μιας και το μεγάλο της damage μπορεί να δημιουργήσει plays απ’ το πουθενά. Μόλις αποκτήσει τα βασικά της αντικείμενα μπορεί να αποδειχθεί πραγματικός εφιάλτης για τους αντιπάλους της αφού ενδείκνυται και για split pushing.

Το πρώτο item που οφείλεται να αγοράσετε είναι το Riftmaker που ταιριάζει απόλυτα στην Gwen. Ο χαρακτήρας έχει μεγάλη ανάγκη από Omnivamp ώστε να έχει sustain στα teamfights. Παράλληλα, της προσφέρει μεγαλύτερο damage ώστε να βγάζει εκτός τα αντίπαλα carries. Σίγουρα θα χρειαστείτε και ένα Zhonya’s το οποίο θα σας μετατρέψει σε beast στα teamfights αφού δίνει μεγάλο survivability.

Αφού έχετε αγοράσει αντικείμενα που προσφέρουν ασφάλεια ήρθε η ώρα να τερματιστεί το damage. Τα δύο επόμενα αντικείμενα που οφείλεται να αγοράσετε είναι το Rabadon’s Deathcap και το Void Staff, τα οποία θα εκτοξεύσουν το ability power σας. Παράλληλα, θα προσφέρουν magic penetration, κάτι που θα σας επιτρέψει να βγάζετε πολύ damage και στα αντίπαλα tanks εκτός από τα carries, έχοντας μεγάλο dps.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ