Το καλύτερο AR Class στο Warzone

Το πολυαγαπημένο (NOT!) σε όλους μας Call of Duty: Warzone, διανύει και επίσημα την 4η του σεζόν. Προερχόμενοι από την προηγούμενη season, πολλοί από εσάς είναι λογικό να μην ξέρατε τι όπλο να χρησιμοποιήσετε, καθώς το meta του Warzone είναι πραγματικά ένα χάος με κάθε καινούριο patch.

Μην αγχώνεστε όμως, καθώς ο ZLaner, μας έδωσε μια αρκετά επιλογή όσον αφορά ένα πολύ καλό AR το οποίο πραγματικά μπορεί να κυριαρχήσει το meta. Προτού όμως σας αποκαλύψουμε το υπό συζήτηση όπλο, ας μελετήσουμε λίγο εν τάχει τις επιλογές του community, καθ’όλη τη τέταρτη σεζόν, ξεκινώντας από το CR-56 AMAX (ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ), το οποίο αν και nerfed, αποτελούσε την go to επιλογή του community. Παράλληλα όμως, με την κυκλοφορία της 4ης σεζόν, ήρθε στον χώρο του Warzone, το MG 82 LMG, το οποίο εκνεύρισε τόσο πολύ το community που οι devs αναγκάστηκαν να το αποδυναμώσουν λίγες ημέρες μετά.

Πέραν των προαναφερθέντων, υπάρχουν και άλλες αρκετά αξιόλογες επιλογές όπως το GRAU, το RAM και το KRIG τα οποία είχαν διατηρήσει το consistency τους και την αποδοτικότητά τους κατά τα χρόνια.

Ας περάσουμε όμως στο ΑR, το οποίο είναι αρκετά under the radar και μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του αν είναι fully kitted out. Αναφερόμαστε στο ένα και μοναδικό FARA 83, του οποίου το αμελητέο recoil, μεγάλο damage και μεγάλο mag το καθιστούν ως ένα εκ των καλυτέρων όπλων αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, βάσει των λεγομένων του διάσημου streamer, ZLaner.

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82 %CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF 2

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 19.5″ Liberator
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Spetsnaz Grip
  • Ammunition: Spetsnaz 60 Rnd

Τέλος, όσοι από εσάς θέλετε να παίζεται long-rang duels, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς το εν λόγω όπλο με το συγκεκριμένο loadout, θα σας κερδίσει αρκετές από τις μάχες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ