Την Τρίτη ο μεγάλος ημιτελικός του Greek Legends Spring split 2023

To ανοιξιάτικο split του Πανελλήνιου πρωταθλήματος League of Legends φτάνει στο τέλος του και σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες θα ξέρουμε ποιο θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού.

Team Phantasma και WLGaming μετά από αρκετές δυσκολίες και άγχη μέσα στη σεζόν, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα playoffs και συγκεκριμένα στον μεγάλο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

O Madly και ο Peppe είχαν μια αρκετά καλή σεζόν για λογαριασμό της Team Phantasma. Eξαιτιας της σταθερής απόδοσης τους, η TP κατάφερε να κλειδώσει τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας. Στη συνεχεία της διοργάνωσης, η Ανόρθωση φάνηκε αρκετά σοβαρή ώστε να κλείσει το χρυσό εισιτήριο του τελικού, με αποτέλεσμα τα φαντάσματα να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση.

Η WLGaming, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στα Playoffs από τη κανονική διάρκεια, αντιμετώπισε το πολλά υποσχόμενο PAO Luminox. Ύστερα από το νικηφόρο best of 5, η WLG με μεγάλους πρωταγωνιστές τον HessZero και τον Bruness, είναι ένα παιχνίδι μακριά από το μεγάλο τελικό του Greek Legends.

Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι τελικά το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Η WLGaming έχει πολύ καλά στοιχεία στο early game και αν ο bruness βρεθεί σε καλή φόρμα ξανά τότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος της. Ποτέ όμως δεν μπορείς να αφήσεις έξω τα φαντάσματα. Αν ο madly καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του HessZero, τότε τα φαντάσματα μπορούν να περάσουν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους σε ένα μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το δεύτερο τους τρόπαιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγάλο ημιτελικό του Greek Legends Spring split 2023

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ