Τα καλύτερα Support Champion του Patch 10.25

Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του Support γίνεται όλο και περισσότερο πιο σημαντικός στο παιχνίδι. Η επίδραση του ρόλου στο παιχνίδι είναι πλέον σημαντική αφού κάνει facilitate τα plays για την ομάδα του. Για αυτό, θα σας προτείνουμε τρία Supports που θα σας χρειαστούν σε περίπτωση auto-fill ή σε περίπτωση που έχετε όρεξη να μάθετε τον ρόλο.

Maokai

Maokai 0 1

Ο Maokai είναι ένα σχετικά εύκολος champions που γίνεται σιγά σιγά δημοφιλής στον ρόλο του Support. Xαρακτηρίζεται από μεγάλο CC ενώ διαθέτει και terrain control μέσω της ulti του. Καλή επιλογή για παίκτες που τους αρέσει να πιέζουν και να κάνουν roam στο παιχνίδι.

Leona

Leona 1 1024x604 1

Η βασίλισσα του Crowd Control διανύει μία από τις καλύτερες της χρονιές. Εδώ και μήνες συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές για τον ρόλο του Support με δυνατό της χαρτί το Laning Phase. Είναι καταπληκτική στο 2v2 αφού μέσω της Passive της βοηθάει τον συμπαίκτη της να περάσει παραπάνω damage όσο αυτή κάνει tanking. Αδύναμο σημείο η απούσια escape εφόσον αποφασίσει να κάνει engage.

Thresh

Spirit Blossom Thresh 1024x604 1

Ο απόλυτος playmaker στον ρόλο του Support. Ένας champion που απαιτεί skills αλλά και φαντασία από τον παίκτη που τον διαχειρίζεται. Το hook του είναι από τα πιο δυνατά abilities στο παιχνίδι, αφού στα κατάλληλα χέρια μπορεί να κάνει τρελά πράγματα. Σημαντική είναι και η βοήθεια που μπορεί να δέσει στον συμπαίκτη του μέσω του latern όπου θα τον σώσει σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ