Τα 3 καλύτερα skins της Annie στο League of Legends

Η Annie είναι ένας από τους έξι League of Legends champions. Υπήρξε ο πρώτος χαρακτήρας που έφτασε τα 12 skin αν και στην πορεία την ξεπέρασε ο Ezreal και η Miss Fortune. Έχει από τις καλύτερες αμφιέσεις στο παιχνίδι, με καινοτόμες ιδέες και όμορφα visuals. Για αυτό τον λόγο τα συγκρίναμε και αποφασίσαμε πως τα τρία καλύτερα skins της που αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα παρακάτω.

3) Hextech Annie

Annie HextechSkin 1024x604 1

Το Hextech Annie αποτελείται από έναν μεταλλικό Tibbers και μία καλοσυνάτη Annie. Είναι ένα easter Egg για το BioShock, με τον Tibbers να αποτελεί τον Βig Daddy και την Annie την Little Sister. Σίγουρα πρόκειται για μοναδικό look.

2) Reverse Annie

Annie Reverse 1 1024x640 1

Το Reverse Annie ήρθε το 2011 για να δώσει μια ζωντάνια στο παιχνίδι αλλάζοντας τους ρόλους της Annie και του Tibbers. Συγκεκριμένα, η Annie φοράει μια στολή αρκούδας ενώ ο Τibbers το φουστάνι της. Κοστίζει μόνο 975 RP και σίγουρα πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.

1) FrankenTibbers Annie

FrankenTibbers Annie 1024x576 1

To skin αυτό είναι εμπνευσμένο από το Halloween και μας εντάσσει στο Frankenstein universe. Η Annie έχει ένα ασπρόμαυρο κούρεμα που συνδυάζεται με ένα πανέμορφο ροζ φόρεμα, ενώ ο Tibbers αναπαριστά τον Frankestein.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ