Στις 2 του Ιουνίου το patch 2.3 του Wild Rift

Μια μικρή αναμονή, θα χρειαστεί να κάνουν, όσοι περίμεναν πώς και πώς το Patch 2.3, του πασίγνωστου mobile game, Wild Rift.

Βάσει των πληροφοριών, του επίσημου Wild Rift patch schedule, η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση, ήταν προγραμματισμένη να γίνει εχθές 1 του μηνός, αλλά βάσει των λεγομένων του Ben Forbes, ενός και των υπευθύνων, η εν λόγω πληροφορία αποτελεί ένα λάθος το οποίο μάλλον δεν αλλάχτηκε από τους υπευθύνους.

Όσον αφορά τη σπουδαιότητα του υπό συζήτηση patch, αυτή είναι μεγάλη, καθώς με το εν λόγω update θα προστεθούν στο παιχνίδι 4 νέοι ήρωες, ένα νέο event, το πολυαναμενόμενο close friends feature, αρκετά skins και άλλα πολλά.

Αναφορικά, το close friends event, θα μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε add μέχρι και 20 διαφορετικά άτομα, στα οποία θα μπορούμε να δώσουμε έναν ιδιαίτερο τίτλο. Best Buddies, Inseparable Allies, The Might of Family και Perfect Partners, θα είναι οι 4 αυτές ονομασίες και πέραν του tag, θα μας δίνουν το δικαίωμα να μοιραζόμαστε τους ήρωες μας με τους παίκτες με τους οποίους μοιραζόμαστε τα εν λόγω badges.

Τέλος, ευελπιστούμε πως η Riot Games δε θα επαναλάβει κάποιο τέτοιο λάθος, διότι αυτά προκαλούν μεγάλη σύγχυση στο community.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ