Η Riot κοινοποιεί το πρόγραμμα του MSI 2022 rumble stage

Το rumble stage του 2022 MSI είναι προ των πυλών και η Riot Games αποκάλυψε επιτέλους το επίσημο πρόγραμμα, με την πρώτη ημέρα να είναι γεμάτη δράση.

Έξι παιχνίδια θα παιχτούν την πρώτη ημέρα, με την αγωνιστική να ανοίγει με 2 από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του τουρνουά, την G2 Esports και την T1. Αμφότερες ομάδες βγήκαν αήττητες από τους ομίλους τους κάνοντας επίδειξη δυνάμεων και θέτοντας τις προσδοκίες των τηλεθεατών ψηλά.

Επιπλέον, θα δούμε σίγουρα ένα εκ των δύο μακρύτερων σερί της σεζόν να σπάει μετά το πέρας της πρώτης αναμέτρησης, μιας και η T1 παραμένει ακόμη αήττητη για φέτος, ενώ η G2 από την άλλη έχει να χάσει παιχνίδι από τον δεύτερο γύρο των 2022 LEC Spring Playoffs. Η 3η αήττητη ομάδα του MSI είναι η Royal Never Give Up από την Κίνα, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με την Evil Geniuses από το LCS και την G2.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρεμιέρας του rumble stage για το MSI 2022.

  • 11 π.μ. : T1 vs. G2 Esports
  • 12 π.μ. : Evil Geniuses vs. Royal Never Give Up
  • 1 μ.μ : PSG Talon vs. Saigon Buffalo
  • 2 μ.μ : G2 Esports vs. Royal Never Give Up
  • 3 μ.μ : Saigon Buffalo vs. Evil Geniuses
  • 4 μ.μ : PSG Talon vs. T1

Το rumble stage θα διεξαχθεί μεταξύ Παρασκευής 20 Μαΐου και Τρίτης 24 Μάιου, όπου οι 6 καλύτερες ομάδες του τουρνουά θα αγωνιστούν από δύο φορές μεταξύ τους, μέσα σε 4 ημέρες. Στο τέλος, οι 4 κορυφαίες θα προχωρήσουν στο knockout stage, ενώ οι 2 τελευταίες θα αποκλειστούν.

Τα επίπεδα του ενθουσιασμού ανεβαίνουν ραγδαίως, συγκριτικά με τα παιχνίδια του group stage που παίχτηκαν νωρίτερα μέσα στον μήνα. Τα περισσότερα παιχνίδια της προηγούμενης φάσης ήταν αρκετά μονόπλευρα, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του κοινού.

Ευτυχώς, για τους τηλεθεατές, έφτασε η ώρα όλες οι μεγάλες ομάδες να αναμετρηθούν μεταξύ τους για μια ευκαιρία στην επόμενη φάση του τουρνουά. Όλη η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 11 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ