Η Riot Games κάνει νύξεις για νέο τραγούδι στο Arcane

Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης League Of Legends σειράς στο Netflix, Arcane, και η Riot Games μας κάνει tease για ένα νέο τραγούδι που θα ακούσουμε στα επεισόδια. 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Arcane στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο φαίνεται ότι θα ονομάζεται Enemy. Στην περιγραφή, γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στους Imagine Dragons, ενώ στην δημιουργία του κομματιού θα συμμετάσχει και ο ράπερ JID. Όλοι γνωρίζουμε και θυμόμαστε και ακόμα ακούμε το “Warriors” από το παγκόσμιο του LOL το 2014, το οποίο πλέον έχει ξεπεράσει τα 350 εκατομμύρια views. Τώρα, οι Imagine Dragons επιστρέφουν ακόμα μια φορά για το τραγούδι του Arcane, με τον JID, που συνεργάζεται πρώτη φορά με την Riot Games.

Στο βίντεο που συνόδευσε τη δημοσίευση, βλέπουμε μια στενοχωρημένη Jinx να κοιτάει ένα μηχανικό μαϊμουδάκι, το οποίο έχουμε ξαναδεί στο “Get Jinxed” και το οποίο ζωντανεύει και αρχίζει να απομακρύνεται από την ηρωίδα. Φυσικά θα περιμένουμε και το επίσημο βίντεο, το οποίο θα δημιουργήσει η Riot, μαζί με το γαλλικό στούντιο Fortiche Production, το οποίο έχει εμπλακεί στα βίντεο των “Get Jinxed,” “POP/STARS”, “RISE”, το “Seconds” cinematic και το “Warriors” cinematic.

Το Arcane ξεκινά με τα πρώτα του επεισόδια στις 6 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ