Πρωταθλητές Ευρώπης οι MAD Lions σε μία μαγική βραδιά

Οι Mad Lions καταφέρνουν να πάρουν back2back πρωτάθλημα γράφοντας με χρυσά γράμματα την ιστορία της στο LEC. Η ομάδα, κέρδισε με 3-1 στον μεγάλο τελικό επί της Fnatic σε μία αναμέτρηση που νίκησε ο καλύτερος.

Το μόνο παιχνίδι που έχασαν οι πρωταθλητές ήταν το δεύτερο και εκεί χρειάστηκε ένας εκπληκτικός Bwipo για να συμβεί αυτό. Παίζοντας Trundle κυριάρχησε στο early game και έβγαλε την ομάδα του μπροστά δίνοντας τις ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, στο ακριβώς επόμενο game, το αντίπαλο δέος, ο Eloya απάντησε με τον ίδιο τρόπο τελειώνοντας το παιχνίδι με 10-0-7 παίζοντας Lee Sin.

Σε πολύ καλή απόδοση βρέθηκε και ο Hummanoid, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από τον άτολμο Nisqy. Γενικότερα, το επίπεδο της σειράς ήταν σχετικά υψηλό, με τις ευρωπαϊκές ομάδες να δείχνουν για άλλη μία φορά πως ανήκουν στις κορυφαίες του πλανήτη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι MAD θα μπορέσουν να δείξουν αντίστοιχο πρόσωπο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινά σε έναν μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ