Πώς να κάνετε exploit τα νέα Nuke Radiating Zones στο Warzone;

Πρίν την έναρξη της 3ης σεζόν στο Warzone, οι devs αποφάσισαν να εντάξουν στο παιχνίδι τα nuke radiation zones. Αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους παίκτες θέλουν τα πάνε σε αυτές τις περιοχές και αυτό δεν άρεσε πολύ σε κάποιους players οι οποίοι έχουν ήδη βρή τρόπο να το κάνουν exploit.

Η εν λόγω προσθήκη, προσπαθεί να περιορίσει τους παίκτες σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη, χρησιμοποιώντας ως μέσο αποτροπής τις ραδιενεργές αυτές ζώνες. Μη φοβάστε όμως, καθώς οι εν λόγω ζώνες δε λειτουργούν σαν το gas (όταν κλέινει ο κύκλος) και κατά συνέπεια το damage που προκαλούν είναι αρκετά μικρότερο.

Το ότι το damage του δεν είναι ακραία lethal έσπευσαν να εκμεταλλευτούν κάποιοι παίκτες, οι οποίοι σκέφτηκαν πως εαν χρησιμοποιήσουν το stim ενώ είναι μέσα στις υπό συζήτηση ζώνες, θα επιβιώσουν.Untitled 1

Τέλος, δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να θέλει να επισκεφτεί τις εν λόγω ζώνες. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως μπορεί να έχει πέσει κάποιο loadout που μπορεί να θέλετε να πάρετε. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν να αποφευχθεί κάποια πιθανή επίσκεψη.

Φωτογραφίες από: Dexerto.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ