Παραγωγή νέας web σειράς από το PUBG Mobile Pakistan

Το PUBG Mobile συνεχίζει να παράγει content για τους fans του. Αυτή τη φορά, σήμα κατατεθέν αποτέλεσε η νέα σειρά που θα δημιουργήσουν για το Πακιστάν η οποία θα ακούει στο όνομα “Gully Squads”.

To trailer της εν λόγω σειράς δημοσιεύτηκε εχθές και teas-αρε τρείς πολύ συναρπαστικές ιστορίες. Το εν λόγω hint μπορεί να σημαίνει πως η σειρά θα αποτελείται από τρία (αρχικά ή μη) επεισόδια. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το PUBG ασχολείτε με το κομμάτι της δημιουργίας σειρών, καθώς πέρυσι είχε ανακοινωθεί το “Dosti Ka Naya Maidan”, το οποίο ήταν μια σειρά η οποία θα δημιουργόταν για το κοινό της Ινδίας. Εξιστορούσε 5 διαφορετικές φανταστικές ιστορίες οι οποίες είχαν ένα κοινό..παρουσίαζαν προβλήματα που τυχαίνει κάποιοι PUBG παίκτες να έχουν.

Πέραν αυτού, η Ινδική σειρά χρησιμοποίησε προσωπικότητες γνωστές στο Ινδικό PUBG κοινό, όπως τον Sc0ut, τον Owais και τον Dynamo. Ο κόσμος υποθέτει πως κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και με την Πακιστανική έκδοση.

Τέλος, η Tencent ανακοίνωσε πως η ημερομηνία προβολής για το πρώτο επεισόδιο θα γίνει σύντομα γνωστή. Επίσης, το PUBG Mobile Pakistan δημιούργησε ένα τραγούδι το οποίο ακούει στο όνομα “Dil Pe PUBG Taari Hai.” και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο youtube.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ