Οι Rumble, Morgana και Udyr έχουν τα μεγαλύτερα ban-pick ποσοστά στο φετινό MSI

Καθ΄όλη τη διάρκεια του φετινού MSI, έχουν εισέλθει αρκετοί νέοι ήρωες στο meta. Δύο εξ’αυτών, αποτελούν τους Rumble και Morgana, οι οποίοι έχουν δει το pick/ban ratio τους να μεσουρανίζει στο εν λόγω event.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rumble διατηρεί ένα pick/ban ποσοστό της τάξης των 97.3%, μετά το group stage. Όλο αυτό, οφείλεται στις πρόσφατες αλλαγές που δέχθηκε, οι οποίες του έχουν βελτιώσει κατά πολύ τον χρόνο που χρειάζεται για να καθαρίσει τα waves. Πέραν αυτού, το buff στο attack speed του κατά τη διάρκεια του Overheat, συνέβαλλε και αυτό ώστε να τον κατατάξει στην κορυφή της λίστας.

Περνάμε στη Morgana, η οποία διατηρεί και αυτή ένα αρκετά μεγάλο νούμερο όσον αφορά το pick/ban ratio. Αναλυτικότερα, η εν λόγω ηρωίδα βρίσκεται αρκετά κοντά με τον Rumble, έχοντας 91,9% pick/ban ratio. Όλο αυτό συμβαίνει, λόγω των buffs που δέχθηκε στο W, για να την κάνουν πιο viable στον ρόλο της ζούγκλας.

Ο τελευταίος της λίστας, δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς όλοι γνωρίζουμε το γιατί κατατάσσεται στην υπό συζήτηση λίστα. Αναφορικά, θα σας υπενθυμίσουμε πως ο Udyr, πριν λίγες ημέρες, είχε κατακτήσει κατά κράτος το Jungle meta, λόγω του άριστου clear speed που είχε, του μεγάλου του tankiness και τέλος το πολύ καλό ganking potential του.

Τέλος, πέραν των παραπάνω ηρώων, οι Gnar, Kai’Sa και ο Renekton, είναι και αυτοί αρκετά γνωστοί, όσον αφορά το ban/pick ratio τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη 2η φάση του MSI από αύριο 14 του μηνός.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ