Ο Shroud αποκαλύπτει ποιόν θα main-αρε αν ήταν pro παίκτης Valorant

Ο πασίγνωστος, πρώην επαγγελματίας παίκτης CS:GO, τώρα streamer, Michael ‘shroud’ Grzesiek έχει αφήσει πίσω του την επαγγελματική FPS σκηνή, αλλά μίλησε για το ποίον ήρωα θα επέλεγε, εάν ήταν να παίξει επαγγελματικά Valorant. Η επιλογή του ήταν ο Phoenix πλάι με κάποιους άλλους duelists και ο λόγος αποτελεί την ευκολία του kit του.

Παρά τη συνταξιοδότηση του από την επαγγελματική σκηνή, ο Shroud συνεχίζει να παραμένει ως ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα, λόγω του ασσύληπτου aim που έχει και αυτό αποδυκνύεται από τους viewers που καταφέρνει να έχει σε κάθε stream του.

Η επαφή του Shroud με το Valorant δεν ήταν καθόλου τυχαία. Το παιχνίδι είχε μια τεράστια έξαρση από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του και ήταν αδύνατο για έναν παίκτη σαν τον Shroud να μην το δοκιμάσει.

Σε ένα πρόσφατο του stream, ο διάσημος παίκτης ερωτήθηκε από το κοινό του, τι θα έπαιζε σε περίπτωση που διαγωνιζόταν επαγγελματικά. Ο Shroud, σκεπτόμενος το εν λόγω σενάριο δυσκολεύτηκε επειδή δε θα ήθελε να αφιερώνει τον χρόνο του στο να παίζει επαγγελματικά.

“Λογικά κάποιον έυκολο ήρωα, ώστε να μην έχει να σκέφτεται πολλά πράγματα ο εγκέφαλός μου.” Απάντησε ο διάσημος streamer, με αυτό να αφήνει υπόνοιες πως οι επιλογή του θα αποτελούσε κάποιον duelist λόγω του ότι το kit του είναι σχετικά εύκολο, σε σχέση με των άλλων παικτών.

“Η Jett, η Reyna και ο Phoenix θα είχαν πλάκα για μένα” Απάντησε.

Οι εν λόγω ήρωες, μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό και αυτό αποτελεί τον αντικατοπτρισμό του ατομικού skill. Οι προαναφερθέν χαρακτήρες, θα μπορούσαν να δώσουν στον Shroud την ευχέρεια να παίζει όπως αυτός θέλει μη φοβούμενος ότι μπορεί να πηγαίνει κόντρα στη στρατηγική της ομάδος του.

Τέλος, αν και δήλωσε πως του αρέσουν πολύ οι duelists, ο Michael τόνισε πως θα μπορούσε να παίξει εξίσου εύκολα και Skye. “Παρόλα αυτά, η Skye έχει πολύ πλάκα και δε θα με πείραζε καθόλου να την παίζω”.

Φωτογραφίες από: TalkEsport.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ