Ο Pretty θα παίξει στο LCS

Η Immortals, είναι έτοιμη να κάνει αλλαγή στο ρόστερ της, πριν την έναρξη της δεύτερης εβδομάδας του LCS Summer Split, αναβαθμίζοντας τον Pretty από το Academy, στο main roster.

Μπορεί η ομάδα να ξεκίνησε με 3-0 στην πρώτη εβδομάδα, ωστόσο αποφάσισε να επιβραβεύσει την πολύ καλή πορεία που δείχνει να έχει ο Έλληνας mid laner. Ο Πρόδρομος, είναι πολύ σταθερός στο παιχνίδι του και μπορεί να παίξει με άνεση όλους τους control mages του παιχνιδιού.

Πέρσι, στους Vodafone Giants, ο Pretty μέτρησε 4.8 KDA, όντας ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη με βάση τα νούμερα του. Αυτό ανάγκασε την Immortals να τον αποκτήσει, υπό τη μορφή του παίκτη ακαδημίας για αρχή.

Άλλωστε, ο αμερικανικός οργανισμός, χρησιμοποιεί μία πολύ επιτυχημένη συνταγή όσων αφορά τη διαχείριση των ρόστερ. Όταν βλέπει έναν παίκτη της ακαδημίας να βρίσκεται σε φόρμα, του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητες του στο main event, ενώ αντίστοιχα όταν κάποιος κάνει underperform αναγκάζεται να υποβαθμιστεί στο LCS Academy. Έτσι, διατηρείται πάντα στα ύψη το κίνητρο των παικτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ