Νίκη της RNG στους τελικούς του LPL Spring Split 2021- Πρόκριση στο MSI

Οι Royal Never Give Up, κατέκτησαν τον τίτλο του 2021 LPL Spring champions, νικώντας την FunPlus Phoenix με 3-1 στους τελικούς.

Το κοινό της Wuhan(όπου προτοεμφανίστηκε η πρώτη έξαρση του Covid-19), απόλαυσε ττις δύο αυτές ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες σε 4 πραγματικά ασύλληπτα παιχνίδια, τα οποία έμελλαν να στέψουν πρωταθλήτρια την RNG.

Το εν λόγω παιχνίδι, εκτιλύχθηκε αρκετά διαφορετικά απ’όσο περιμέναμε. Το αναμενόμενο ήταν να δούμε την RNG να χρησιμοποιεί το κλασσικό της στυλ το οποίο αποτελεί την ομάδα να παίζει αργά. Αντιθέτως όμως, είδαμε μια RNG εντελώς διαφορετική, η οποία προσπαθούσε να βγάλει aggressive plays δείχνοντας ότι δε φοβάται να παίρνει ρίσκα.

Γενικά, η πιο πολλή δράση, εκτυλισσόταν στο Top lane, με τον Nuguri και τον Xiaohu να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα υπερτερήσει. Άξιο αναφοράς, αποτελεί και το γεγονός πως εάν και ήταν πάντα στο στόχαστρο της RNG, ο Nuguri κατάφερνε πάντα να ξεγλιστράει γυρνώντας τις συνθήκες υπέρ του, με σήμα κατατεθέν το performance του στο δεύτερο game, κατά το οποίο κατάφερε να κερδίσει μια 1v2 μάχη ενώ παράλληλα ξεγλιστρούσε από τα δόντια της αντίπαλης ομάδας που ήθελε απεγνωσμένα να πάρει το shut down.

Αν και ο Nuguri κατέθετε ιδιαίτερα σημαντικές προσπάθειες για να δώσει το πάνω χέρι στην ομάδα του μπαίνοντας στη διαδικασία να βγάλει κάποιο flank το οποίο θα ωφελήσει την ομάδα του, ο Ming, support της RNG δεν ήθελε να του δώσει την παραμικρή ευκαιρία και κατά συνέπεια απέτρεπε κάθε προσπάθεια του χρησιμοποιώντας το γεμάτο cc kit του Nautilus.

Περνώντας στο Mid lane και πιο συγκεκριμένα στον Cryin ο οποίος αποτελεί τον mid laner για την RNG, θα δούμε πως και το δικό του performance αποτελεί ένας συντελεστής για τον κεκτημένο ήδη τίτλο των Πρωταθλητών, καθώς τα Orianna ultimates του ήταν πάντα on point και έδιναν το edge στην ομάδα του.

Η εν λόγω νίκη, έδωσε το εισιτήριο του MSI απλόχερα στην Κινεζική ομάδα. Θα τοποθετηθούν στο πρώτο group και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους κολοσσούς της Κορέας, που ακούνε στο όνομα DWG KIA και την Ευρωπαϊκή MAD Lions. Το φετινό Mid Season Invitationals θα λάβει χώρα στην Ισλανδία από τις 6 μέχρι τις 22 Μαΐου.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ