Νίκη της Gen.G υπέρ της TSM- Παραμένει ανίκητη η Gen.G

Καθώς η δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου τελείωνε, άλλη μια ομάδα από τον NA γινόταν dominate. Mε γοργές και μαεστρικές κινήσεις η Gen.G κατέλαβε την νίκη και άφησε την TSM στο 0-2.

Η Gen.G, προερχόταν από μια οριακή νίκη υπέρ της LGD από το LPL, ενώ η TSM ερχόταν από μια καταστρεπτική ήττα από την Ευρωπαϊκή Fnatic. To momentum ήταν υπέρ της Gen.G η οποία έκανε το παιχνίδι δικό της ολοκληρωτικά.

Στο Mid, η TSM αποφάσισε να δώσει στον Bjergsen ένα από τα signature picks του, τον Zilean. Το λάθος έγινε στον εξαναγκασμό του Doublelift να παίξει Senna για 2η φορά στο Παγκόσμιο και αυτό αποτελεί έναν από τους λόγους της ήττας.

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως η TSM, κατά τη διάρκεια του early/mid game, ήταν πάνω στα kills, άλλα ποτέ στο Gold. Από την άλλη η Gen.G δεν είχε kills αλλά πάντα έκανε secure τα objectives με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι πιο πάνω στο Gold και στο map control.

Με τον βετεράνο marksman Ruler, να παίζει Ezreal, η Gen.G κατάφερε και διέλυσε την TSM, και αφήνοντας την στις 0 νίκες στο Group Stage.

Οι LCS fans, είναι αρκετά απογοητευμένοι από το performance των ομάδων που τους εκπροσωπούν και ελπίζουν σε μία ανάκαμψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ