Νέος Robot Agent στο Valorant?!

Η Riot Games, ίσως να μας tease-αρε τη νέα κυκλοφορία της, η οποία αναμένεται να κάνει την άφιξή της μέσα στο Episode Three, του Valorant.

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest live event, ένα μικρής διάρκειας trailer, έκανε την εμφάνισή του, απεικονίζοντας έναν νέο agent, του οποίου το κεφάλι ενεργοποιείται επάνω σε ένα τραπέζι. Αν και το trailer, ήταν αρκετά μικρό και δεν αποκάλυπτε κάτι, οι fans έχουν ήδη αρχίσει να σκαρφίζονται κάποια πιθανά abilities, τα οποία μπορεί να τον συνοδεύουν.

Πριν το teaser, το οποίο βλέπεται από πάνω, η Killjoy, είχε καταλάβει τον επίσημο λογαριασμό του Valorant και post-αρε selfies της και άλλες διάφορες φωτογραφίες της με το ρομπότ της. Έχοντας αυτό εις γνώσιν, μπορούμε να υποθέσουμε πως η Killjoy, θα αποτελέσει τον δημιουργό του νέου agent, τον οποία θα φτιάξει για να σώσει τη Γη από τους εχθρούς της. 

Κλείνοντας, το μόνο που γνωρίζουμε (όχι με απόλυτη σιγουριά), είναι πως ο νέος agent θα μπορεί να απενεργοποιεί τα turrets και τα alarmbots της Killjoy, χρησιμοποιώντας κάποια daggers ή σπαθιά. Σε κάθε περίπτωση, ο νέος παίκτης παραμένει ακόμα ένα άλυτο μυστήριο.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ