Νέο map για το Warzone?!

Η Raven Software, έχει στα πλάνα της την ένταξη ενός ολοκαίνουριου χάρτη στο Warzone, πλάι με την κυκλοφορία του Call of Duty 2021, το οποίο φημολογείται πως η θεματική του θα βασίζεται στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Με κωδική ονομασία Call of Duty: Sledgehammer, η νέα προσθήκη στο Call of Duty franchise, θα δημιουργηθεί από την Sledgehammer Games, η οποία είναι αυτή που δημιούργησε το Call of Duty: World War 2.

Περνάμε στο Warzone και πιο συγκεκριμένα στον νέο χάρτη που θα αποκτήσει αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η νέα αρένα θα ακούει στο όνομα Pacific και απ’όσο γνωρίζουμε, θα είναι μεγαλύτερη από τον Verdansk, έχοντας νέα και περισσότερα οχήματα για να μπορεί να καλύψει τις αποστάσεις.

Άλλη μια αξιοσημείωτη πληροφορία, αποτελεί αυτή της κτίσης του νέου χάρτη επάνω στον κώδικα του Warzone, σε αντίθεση με το Black Ops Cold War, το οποίο φτιάχτηκε σε έναν εντελώς άλλο κώδικα.

Τέλος, η άφιξη του νέου χάρτη στο Warzone, αναμένεται να γίνει με την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού μέσα του ερχόμενου Νοέμβρη. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς οι ημερομηνίες έκδοσης είναι κάτι το μεταβλητό.

Φωτογραφίες από: Dexerto.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ