Νέa Space Groove skins στο League of Legends

Ένα πολύ ωραίο skin line θα κάνει την εμφάνισή του στο League of Legends. Τα skins θα ακούν στο όνομα Space Groove και θα φέρνουν έναν αέρα 80’s στο League of Legends.

Υπενθυμίζουμε πως η εν λόγω σειρά παρουσιάστηκε κατά την αρχή του έτους, αλλά ήταν ομολογουμένως αρκετά μικρή. Πλέον, η Riot Games αποφάσισε πως οι ήρωες ήταν αρκετά λίγοι και έχοντας αυτό εις γνώσιν πρόσθεσαν λίγους ακόμη ήρωες στη λίστα. Συμπληρώνοντας, φημολογείται πως το εν λόγω skin line θα εκδοθεί σε δυο κύματα των τεσσάρων αμφιέσεων.

Οι Nunu, Rumble και Lulu φαίνεται να έχουν μεταμορφωθεί σε εξωγήινους. Η νέα αυτή αμφίεση τους ντύνει με μια εξωπραγματική στολή γεμάτη χρώματα και τρελά effects. Πέραν αυτού, στη Lulu θα δοθεί και ένα Prestige Edition του εν λόγω skin.

Από την άλλη έχουμε τους Blitzcrank και Nasus, οι οποίοι θα μετατραπούν σε γάτα και σκύλο αντίστοιχα. Η όλη αυτή θεματική δε θα ήταν ολοκληρωμένη αν δε συνοδευόταν από κάποιους αντίστοιχους ήχους…meow.

Τελευταίες και καλύτερες, οι Samira και Lux θα δουν και αυτές μεγάλες αλλαγές στην αμφίεση τους, καθώς όλα τους τα abilities θα φέρουν μια πιο…διαστημική νότα.

Τέλος, το 8ο skin δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη με φήμες να λένε πως θα αποκαλύπτει τον νέο ήρωα που θα ενταχθεί στο παιχνίδι. Πέραν αυτού, μαζί με τα skins θα έρθει και το Space Groove event στο League of Legends, το οποίο θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του One for All στο παιχνίδι.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ