Κατρακύλα για την Cloud 9

Η πρωταθλήτρια Cloud 9 του LCS Spring Split 2021, δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, ξεκινώντας με 0-2 το Summer Split του πρωταθλήματος. Πλέον, βρίσκονται πίσω από την TSM FTX, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις ήττες των πρωταθλητών.

Συγκεκριμένα, οι Cloud 9 έχασαν από τους Golden Guardians και FlyQuest σε δύο διαφορετικές μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους GG, είχαν τεράστιο προβάδισμα στην αρχή του παιχνιδιού. Ήταν μπροστά για 8k gold διαφορά με αλλεπάλληλες ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Απεναντίας, στον αγώνα με τη FlyQuest, έχασε εξ αρχής την κυριαρχία και βρέθηκε σε συνεχόμενη θέση άμυνας, μέχρι να ενδώσει.

Ο ηγέτης της ομάδας στο Summer Split, υπήρξε ο Perkz ο οποίος μέχρι στιγμής αποτελεί «σκιά» του καλού του εαυτού. Ιδιαίτερα απέναντι στους Fly, έφυγε από το Laning phase με σκορ 0-4 αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα ακόμη και στο 1v1. Ενδεχομένως να χρειαστεί η Cloud 9 να παίξει περισσότερο γύρω από τον παίκτη, με σκοπό να τον βοηθήσει να επανέλθει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ