Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Rekkles για το μεγάλο offline event της Karmine Corp

Ο bot laner της Karmine Corp Rekkles εξέφρασε τον μεγάλο του ενθουσιασμό ενόψει του μεγάλου offline event του Γαλλικού οργανισμού την επόμενη εβδομάδα.

“Το KCX θα έχει πλάκα”, είπε σε πρόσφατο stream. “Πιθανώς το πιο κουλ πράγμα που έχω κάνει εδώ και καιρό. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία”

Το offline event θα διεξαχθεί σε αρένα 12.000 θέσεων στο Παρίσι, στις 21 Ιουνίου. Θα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι League of Legends, ένα παιχνίδι VALORANT καθώς και ζωντανή μουσική.

Ο Rekkles πρόσθεσε πως δε μετανιώνει για την αποχώρησή του από το LEC για λογαριασμό της KC κατά τον Νοέμβριο του 2021, λέγοντας πως είναι “στη σωστή ομάδα, με τους σωστούς οπαδούς”.

Αυτό πρόκειται να είναι το δεύτερο offline event με ζωντανό κοινό το οποίο διοργανώνει η Γαλλική ομάδα. Ο Rekkles είχε παίξει μια φορά με ζωντανό κοινό στο LFL και θα ξαναπαίξει σε offline match στις 21 Ιουλίου.

Μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση της, η Karmine Corp έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο ενεργά esports fan base στην Ευρώπη, ενώ είναι επίσης ο πρώτος esports οργανισμός που διεξάγει ένα fan event τόσο μεγάλου βεληνεκούς. “Δεν είμαι σίγουρος αν οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα μπορούσε να το κάνει αυτό, με τέτοιο τρόπο”, είπε ο Rekkles.

Ο Σουηδός παίκτης είναι ευρέως γνωστός για τις επιδόσεις του όταν πρόκειται να παίξει μπροστά σε κοινό και έχει εκφράσει πολλές φορές το πόσο κίνητρο του δίνουν τα offline παιχνίδια, ώστε να παίξει καλύτερα.

Τον Φεβρουάριο, την τελευταία φορά που έπαιξαν μπροστά σε κοινό, ο Rekkles με την ομάδα του έσπασαν ένα σερί ηττών ποδοπατώντας την αντίπαλό τους, ενώ μάλιστα ο Rekkles πέτυχε και pentakill.

Αυτή τη φορά ωστόσο, οι θεατές θα είναι περισσότεροι από ποτέ. Θα παίξει στον ίδιο χώρο που πραγματοποιήθηκαν τα 2018 LCS EU Summer playoffs, όπου και είχε σηκώσει τον τίτλο του LEC με την πρώην ομάδα του Fnatic.

Το KCX θα υποδεχτεί την αναμέτρηση ανάμεσα σε Karmine Corp και Vitality Bee στις 21 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ