Αποκάλυψη των μοντέλων των DAMWON skins και του Conqueror Jax

Αν και λίγο αργά (6 μήνες μετά), έφτασε πλέον η στιγμή της αλήθειας, καθώς η Riot games, μας αποκάλυψε τα DAMWON skins που τόσο πολύ ανυπομονούσαμε να δούμε και με μια πρώτη ματιά μοιάζουν υπέροχα.

Οι Kennen, Nidalee, Twisted Fate, Jhin και Leona είανι οι παίκτες οι οποίοι οι DAMWON διάλεξαν. Συγκεκριμένα, οι εν λόγω ήρωες θα έρθουν στολισμένοι στο μπλε και το άσπρο με λίγες ασημένιες νότες επάνω στις στολές τους. Πέραν αυτού, κάποιες μικρολεπτομέρειες όπως το μαλλί της Nidalee και οι κάρτες του TF έχουν βαφτεί μπλε για να θυμίζουν και αυτές την ομάδα.

Όπως διακρίνουμε και στο βιντεάκι, τα abilities τους έχουν και αυτά μια μπλε απόχρωση, ενώ ανά περιόδους εμφανίζεται κομψά το σήμα της DAMWON. Από την άλλη, τα recall animations είναι και αυτά διαφορετικά και απεικονίζουν τους παίκτες να πανηγυρίζουν για τη νίκη τους.

Τελευταίο στη λίστα, αλλά εξίσου καλό, αποτελεί το νέο Conqueror skin του Jax. Το υπό συζήτηση skin είναι βαμμένο στο μοβ και το πράσινο και θα αποτελέσει ως μια ωδή για το φετινό MSI.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ