Ανακοίνωση της Team Dynamics για απόκτηση του Peanut στο Jungle role

Ο 22-χρονος star επιστρέφει στο LCK. Ο γνωστός σε όλους μας Peanut, αποχώρησε από την LGD Gaming και πλέον εντάχθηκε στον νεότερο οργανισμό του LCK, τους Team Dynamics.

Ο Peanut είχε μια αρκετά δύσκολη χρονιά στο Κινέζικο League, τερματίζοντας 15ος στο Spring Split, ενώ κατάφεραν μετά βίας να εξασφαλίσουν την 6η θέση στο Summer Split. Πέραν όμως του κακού τους performance, καταφέρανε και εφασφαλίσανε μια θέση στο παγκόσμιο κατά τη διάρκεια των playoffs. Η πορεία τους στο Παγκόσμιο δεν ήταν αρκετά ενθουσιώδης καθώς βγήκαν από τα groups σημειώνοντας 3 νίκες και 3 ήττες.

Με μια μικρή ιστορική αναδρομή, θα δούμε πως ο Peanut αποτελεί από τους βετεράνους της σκηνής. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 2014 με τους NaJin e-mFire, στους οποίους έκατσε μέχρι όταν μπήκε στους Rox Tigers. Παίζοντας με την ασπρόμαυρη φανέλα των Tigers, ο Peanut και η ομάδα του κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση όχι μόνο στο Spring, αλλά και στο Summer Split του 2016. Τα πράγματα όμως δεν θα πήγαιναν όπως ήλπιζαν καθώς στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου οι τότε SKT τους σύνθλιψαν.

Κατά τα χρόνια ο Peanut άλλαξε πολλές ομάδες. Έπαιξε με την Τ1, την Longzhu και την Gen.G. Τώρα η νέα αυτή ομάδα είναι η τελευταία ελπίδα του Peanut για redemption, καθώς το μεγάλο αυτό ταλέντο έχει αρκετά χρόνια να βγεί στο προσκήνιο με μια καλή ομάδα.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ