Αλλαγές στο URF Game Mode

Το URF, αποτελεί ένα από τα πιο fun to play game modes του League of Legends. Από την πρώτη του εμφάνιση όμως έχει κάνει αρκετές αλλαγές και αυτό λόγω του ότι το παιχνίδι αλλάζει αυτό καθ’αυτό. Πλέον, με τις αλλαγές που υπέστησαν τα αντικείμενα για την 11η σεζόν, το URF θα έρθει αρκετά…ανανεωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, η Reina “Reinboom” Sweet, μια από τις βασικές League game mode σχεδιάστριες, τόνισε πως η επιστροφή του urf θα συνοδευτεί από αλλαγές στα base stats, τα items, τα runes και τέλος κάποιες αλλαγές στο mana.

Λόγω της αντικατάστασης του Cooldown Reduction ως ένα από τα στατιστικά, η designer τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα ξεκινάνε με 300 Ability Haste το οποίο και θα scale-ρει με οτιδήποτε το αυξάνει. Πέραν αυτού, θα μας επιτρέπεται να παίζουμε τα Lethal Tempo και Ultimate Hunter keystones, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε γρηγορότερα snowball.

Επιπρόσθετα, όσοι παίκτες βασίζονται στο mana, θα παίρνουν όλο το extra mana σε HP, σε ποσοστό της τάξης των 40%. Κατ’αυτόν τον τρόπο, όσοι χτίσουν κάποιο αντικείμενο το οποίο τους παρέχει και mana, δεν θα νιώθουν πως σπατάλησαν το gold τους.

Τελευταίο adjustment θα αποτελέσει την ολική αφαίρεση των support item στο επί συζήτηση mode. “Η τιμωρία που δέχεστε από το Minion gold είναι αρκετά βαριά και κατά συνέπεια θα κάνει το παιχνίδι αρκετά δυσκολότερο για τους νεότερους παίκτες”. Τόνισε η Sweet.

Δεν έχουμε εις γνώσιν περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά την έκδοση του, αλλά ευελπιστούμε πως αυτό θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

Φωτογραφίες από: Dotesports.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ