Συνεχίζει στον πάγκο των Εσπερίδων ο Σκληρός

Η ανακοίνωση των Εσπερίδων Καλλιθέας:

«Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ο coach Θωμάς Σκληρός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάγκο της γυναικείας μας ομάδας και τη νέα χρονιά (τρίτη στην σειρά), καθώς οι δύο πλευρές δηλώνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία και υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων για τους στόχους, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Συνεργάτης στο προπονητικό team θα βρίσκεται και φέτος ο Θανάσης Μπούτας, ενώ δυστυχώς δεν θα συνεχίσει για προσωπικούς λόγους ο coach Γιάννης Τσουμπρής, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί πολύ για τη συνεργασία και την προσφορά του. O σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθούν οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στην ομάδα μας τη νέα σεζόν».

Το «αντίο» του Γιάννη Τσουμπρή: «Η εξέλιξη αποτελεί μία βασική αρχή στη ζωή και δεν θα μπορούσε αυτή η αρχή να μη διέπει και την προσωπική μου πορεία στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης. Από το 2016 μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια πολλών εθελοντών και καλαθοσφαιρικών φίλων, υπάρχει μια σταδιακή ανάπτυξη και αποδοχή για το “Τζάμπολ Αγάπης“. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο η παρουσία του “Τζάμπολ Αγάπης” σε Αττική και επαρχιακές πόλεις αποτελεί ένα μεγάλο στόχο. Μια διέξοδο άθλησης με συμμετοχή στην Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή για συνανθρώπους μας, που δίνουν με τις οικογένειές τους ένα ξεχωριστό καθημερινό αγώνα ζωής. Έχοντας περάσει σχεδόν τρεις περιόδους στις Εσπερίδες-Καλαθοσφαίριση Γυναικών έχω πάρει πολύ αγάπη, εκτίμηση και αποδοχή από όλους τους ανθρώπους στο σύλλογο της Καλλιθέας και η απόφασή μου για αποχώρηση ήταν πολύ δύσκολη.

Η δέσμευση απέναντι στην ομάδα, τόσο χρονικά όσο και ποιοτικά στο έργο μου όπως έχω μάθει να κάνω μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να υπάρχει παράλληλα με το “Τζάμπολ Αγάπης“. Για αυτό το λόγο οφείλω να πω ένα πολύ δύσκολο “αντίο”. Γιατί και στις Εσπερίδες Καλλιθέας αυτά τα τρία χρόνια ήταν ιδανικά για το προπονητικό μου έργο. Μακάρι σε κάθε ομάδα καλαθοσφαίρισης να υπάρχουν στελέχη που αγαπούν το μπάσκετ και ειδικότερα το μπάσκετ Γυναικών, όπως στις Εσπερίδες. Θα είμαι κοντά στην ομάδα και στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης που αγαπώ, όταν ο προσωπικός μου χρόνος από την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή το επιτρέπει. Άλλωστε, υπάρχουν δύο ακόμη βιβλία προπονητικής τα οποία επιθυμώ να παρουσιάσω ολοκληρωμένα μέσα στην επόμενη καλαθοσφαιρική περίοδο.

Ευχαριστώ το Σάκη Θεοδοσιάδη για την απόφασή του να με εντάξει πριν από τρία χρόνια στην οικογένεια των Εσπερίδων. Ευχαριστώ τους προπονητές που βρεθήκαμε μαζί στην Α1 Γυναικών, το Θωμά Σκληρό, το Γιώργο Ρουμπελάκη καθώς και το Θανάση Μπούτα, την Υβέτα Κοπάτσκοβα και την Κατερίνα Παπακώστα για την ειλικρινή συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νάσο Σκληρό και το φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Ζάγουρα για τη συμβολή τους στην εκγύμναση και την υγεία των αθλητριών. Ευχαριστώ τους κυρίους Σάββα Βαλαβάνη, Άγγελο Εμμανουήλ, Χρήστο Αργυρόπουλο, Θανάση Παπαθεοδώρου, Νεκτάριο Τζουνόπουλο, Γεώργιο Κοσκινά, για την εμπιστοσύνη τους στο προπονητικό μου έργο στα τμήματα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών. Όλες τις αθλήτριες στα παραπάνω τμήματα για την καθημερινή μας προπονητική συνεργασία.

Όπως ανέφερα, θα είμαι κοντά στο μπάσκετ όποτε αυτό είναι εφικτό. Κυρίως όμως στη Φυσική Αγωγή και την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή. Εσπερίδες, σας ευχαριστώ για όλες τις όμορφες αναμνήσεις. Εύχομαι υγεία και κάθε πρόοδο στη μελλοντική καλαθοσφαιρική σας πορεία. Γιάννης Τσουμπρής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ειδικότητες Καλαθοσφαίριση και Γενική Άθληση, μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκησης Αθλητισμού και στην Ειδικής Αγωγής-Μαθησιακές Δυσκολίες, πρόεδρος του “Τζάμπολ της Αγάπης“-ΑΜΚ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ