Συναντήθηκε με Δήμαρχο και Περιφερειάρχη ο Λιόλιος

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας, αλλά και με τον δήμαρχο Πάτρας Κωνσταντίνο Πελετίδη είχε σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγελης Λιόλιος.

Η συζήτηση με τον πρώτο έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα λόγω και της γνωστής αγάπης του περιφερειάρχη για το μπάσκετ και το πραγματικό του ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο άθλημα. Όπως έχει τονίσει πολλές φορές στις δηλώσεις του ο κύριος Λιόλιος, η συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι βασικός παράγοντας για τη μετάβαση σε μία εποχή εξωστρέφειας για την ΕΟΚ. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, που αναφέρθηκε εκτενώς στις κοινωνικές διαστάσεις του μπάσκετ, αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που προσφέρει αυτό, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η συζήτηση με τον δεύτερο διήρκεσε αρκετή ώρα και μεταξύ άλλων συζητήθηκε το μεγάλο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που απαιτούνται για να ανθίσει η παραγωγή νέων αθλητών – όπως αυτές που φιλοξένησαν τη συνάντηση των δύο ανδρών στον Καστελόκαμπο- και η σημασία της συνεργασίας των φορέων του μπάσκετ, με αυτούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κοινή διαπίστωση και των δύο, λόγω της μεγάλης τους αγάπης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ήταν η τεράστια σημασία που διαδραματίζει η άθληση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου και συζητήθηκαν τρόποι για να βοηθήσουν από κοινού αυτή την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ