Στην Αθήνα για το Περιστέρι ο Ίαν Μίλερ

Ένας ακόμη ξένος του Περιστερίου έφτασε στην Αθήνα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας το προσεχές Σάββατο. Ο λόγος για τον Ίαν Μίλερ, που μετά τη θητεία του στον Προμηθέα, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του Περιστερίου», τόνισε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και για όλους μας! Είμαι έτοιμος για πολλή δουλειά, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ο Μίλερ ήταν ενημερωμένος και για τις πυρκαγιές που ταλανίζουν τη χώρα: «Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που γίνεται, παρακολούθησα από την τηλεόραση όλη αυτή την καταστροφή στο περιβάλλον και τις περιουσίες του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια για όλα αυτά που συμβαίνουν».

Αύριο (6/8) αναμένονται στην Αθήνα ο Τζος Χάγκινς και ο Τσαντ Μπράουν. Στο μεταξύ, πέρασε το πρωΐ της Πέμπτης (5/8) από την Βιοϊατρική Περιστερίου το πρώτο γκρουπ των παικτών (Σαλούστρος, Μωραΐτης, Μανιάς, Σταυρακόπουλος και Φίλιππας) για τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ