Σκουρτόπουλος: «Δεν βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε»

Ο Ηρακλής συνετρίβη στο Λαύριο και πλέον δυσκολεύει αρκετά η είσοδός του στην οκτάδα της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής του Γηραίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ξεκαθάρισε ότι δεν βγαίνουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές αλλαγές που έχουν επηρεάσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

– Για το ματς με το Λαύριο:
«Ήρθε ο κορωνοϊός στη χειρότερη στιγμή πάνω που βρίσκαμε ρυθμό. Έχουμε πέντε απουσίες. Νομίζω και τον Σχίζα κακώς τον βάζουμε, πρέπει να προφυλαχθεί. Δεν βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε, σήμερα θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αξιοπρεπείς».

– Για τις πολλές αλλαγές προπονητών και παικτών κι αν έχουν επηρεάσει την ομάδα του: «Και μόνο ότι έχουν περάσει 3 προπονητές, λέει πολλά, 100 πράγματα μπορεί να έχει αλλάξει ο καθένας. Αυτά πρέπει να μπορεί και η ομάδα να τα διαχειριστεί. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση αλλά δεν ανταποκρινόμαστε όπως θα έπρεπε. Πρέπει να μείνουμε σε αυτό δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Αν πάρουμε μια νίκη και μπούμε στα playoffs θα είναι μια μικρή επιτυχία αλλά δεν μπορώ να δω κάτι παρά πέρα».

– Για την Εθνική ομάδα και τις εκλογές της ΕΟΚ: «Πάντα η Εθνική είναι υπεράνω όλων. Έχω πει και άλλη φορά ότι τα πάντα είναι έτοιμα αλλά όσο εκκρεμεί το θέμα των εκλογών, μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Αν έρθει ένας νέος παράγοντας και πει ότι θέλει να αλλάξει ο προπονητής είναι δικαίωμα του αλλά πρέπει να δούμε τι προλαβαίνει να γίνει. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Από η στιγμή που ο κύριος Πιτίνο έχει αναλάβει και εμείς θα είμαστε μαζί του, έχει γίνει ένας προγραμματισμός, έχει κανονιστεί το τουρνουά Ακρόπολις, έχει κανονιστεί η μεταφορά στον Καναδά, όλα είναι έτοιμα. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει κάτι άλλο θα είναι σεβαστό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ