Σχίζας: «Δυνατός Άρης, είμαι διπλά χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Καστρίτη»

Για τη μεταγραφή του στον Άρη μίλησε ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος τόνισε ότι είναι διπλά χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Καστρίτη, ενώ περιμένει ότι οι «κίτρινοι» θα είναι αρκετά δυνατοί φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:

– Για τη μεταγραφή του στον Άρη:
«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

– Για το πως θα παρουσιαστεί ο Άρης στα παρκέ την επόμενη σεζόν: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Άρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

– Για το χαρακτηριστικό που «ταιριάζει» και με τον ίδιο: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Άρη».

– Για το γεμάτο «Nick Galis Hall»: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε».

– Για το γεγονός ότι αλλάζει ομάδα, αλλά όχι πόλη: «Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ